Fjerde strake for seniorlaget!

Seniorlaget leverte nok en gang en målfest på Macron Arena da Lyngdal ble slått 4-2 på lørdag. To nye mål fra Andreas Sløgedal og Simen Schille Olsens første på seniornivå var noe av beholdningen for de fremmøtte i solskinnet på Hellemyr.

Vigør styrte det meste i 1.omgang og tok en fortjent ledelse da toppscorer Sløgedal fant veien til nettmaskene, men Lyngdal klarte likevel å gå til pause med 1-1 etter et flott skudd fra Trym Thorbjørnsen.

Litt ut i 2.omgang ble kampen avgjort da vi scoret 3 mål på 7 minutter! Andreas Sløgedal satt sitt andre for dagen etter flott forarbeid av Ardin Qorraj, mens Lasse Byklum fortsatte der han slapp mot Søgne og satte straffesparket sikkert i mål. Andreas er nå oppe i 7 mål så langt i sesongen og ligger kun ett mål bak Søgnes Magne Karlsen i kampen om å bli avdelingens toppscorer.

Vigørs siste mål ble scoret av unggutten Simen Schille Olsen (17) som dermed kunne notere sitt første mål på seniornivå. I tillegg hadde Simen målgivende til 1-0 scoringen og skaffet oss straffesparket som langt på vei punkterte kampen. Det må sies å være godkjent i sin første kamp fra start.

Simen Schille Olsen (17), her i aksjon i debuten mot Søgne tidligere i år, scoret sitt første mål på seniornivå mot Lyngdal på lørdag. FOTO: Daniel Haus

To nye gutter fra junioravdelingen fikk sin debut i dag da Alvar (2005) og Vukasin (2002) kom inn i 2.omgang. Med fravær fra mange av våre etablerte spillere er det godt å se at det gror godt blant ungdommene våre. 8 av spillerne i dagens tropp holder junioralder!

Med dagens seier klatrer vi til 2.plass på tabellen - 6 poeng bak Søgne med én kamp mindre spilt. Neste kamp er borte mot Kvinesdal førstkommende lørdag.

Takk for kampen til Lyngdal og takk for alle som kom og støttet guttene i brunt.