Julekalender 14.desember

I dagens kalender hyller vi en av de aller største; Eivind Tellefsen. Vi åpner luke 14 og ønsker dere en herlig fredag:

Ny samarbeidspartner er klar for fire nye år!

Hver fredag i høst har vi presentert nye samarbeidspartnere og denne fredagen er intet unntak. Våre gode venner i BICO har signert for 4 nye år!

Julekalender 13.desember

I dag slår vi et baggerslag for en av de andre idrettene i Vigør; volleyball. Vi åpner luke 13.

Julekalender 12.desember

I dagens kalender hyller vi en målmaskin fra Tinnheia! Dagens premie er et gavekort fra våre venner i Dues Sportsreiser!

Julekalender 11.desember

God morgen. Vi starter dagen på en best mulig måte med nydelig musikk? Vi åpner luke 11: #viævigør

Julekalender 10.desember

På en nydelig mandags formiddag åpner vi luke 10. Der finner vi nok et produkt fra talentfabrikken som har preget norsk toppfotball. I disse juletider kan dagens vinner ta et avbrekk fra julematen og kose seg med deilig pizza fra Pizzabakeren Grim. Ha ei strålende uke!

Julekalender 9.desember

I dag er det 2. søndag i advent og vi åpner luke 9 der vi gir en takk til alle dommerne som står på gjennom et langt fotballår. Dagens vinner kan legge julehandelen til Amfi Vågsbygd.

Julekalender 8.desember

I dagens luke setter vi søkelyset på den viktigste delen av klubbens maskineri, nemlig dugnadsgjengen. Dagens vinner kan kose seg med deilig kake fra Grim Bakeri! #viævigør #styrkeogære #julekalender

Julekalender 7.desember

Det går mot helg og vi åpner en ny luke. Dagens profil var kjent for ha full kontroll på banen og en kjapp replikk. Har du vinnertallet i dag så kan du la Gumpens Auto Vest AS ta kontroll av bilen din.

Julekalender 6.desember

I dag åpner vi luke 6. Dagens vinner kan glede seg til en tur over dammen til deilige Danmark hvor også dagens profil har spilt med stor suksess!

Besøk våre lagsider

Sosiale Media

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift