XR og Vigør spiller på lag!

Det er en stor glede å kunne presentere en ny samarbeidspartner; XR Visuell kommunikasjon skal de neste 4 årene spille på lag med Vigør og vi gleder oss enormt til å ta fatt på de mulighetene de dyktige folkene hos XR skaper for oss. Vi opplever kreativ leder Thomas Dennis og resten av teamet hos XR som kreative, fremoverlente og meget profesjonelle. Dette blir spennende!

Nye kretstropper for januar-april

Agder fotballkrets har tatt ut nye kretstropper fra G05, J05, G04, J04, G03 og J03 for januar-april 2019. Vigør er godt representert! Gratulerer til spillere, trenere og lagkamerater!

G13 til topps i Agdermesterskapet!

Denne helgen var det våre G13 og G19 i aksjon i Agdermesterskapet i 5´er-fotball i Sørlandshallen. G13 vant hele turneringen og kunne løfte pokalen til slutt. G19 leverte også meget sterke prestasjoner som endte i kvartfinalen.

Godt nytt år!

På årets siste dag vil vi benytte anledningen til å takke for året som har vært og se fremover mot det nye. I inngangen til 2019 vil vi løfte frem klubbens grunnverdier;

Vigør selger fyrverkeri

Salget er i gang! Årets fyrverkeri handles hos Ivar på Rema 1000 Brennåsen. Der står gutta fra Vigørs seniorlag klare til å selge og overskuddet går til Vigør! Åpningstidene er: Lørdag 29/12 kl 8-21 Mandag 31/12 kl 8-15

Vinnertall julekalenderen

Her er en oppsummering av alle vinnertallene i Vigørs julekalender. Premiene kan hentes i klubbhuset på dagtid fra og med onsdag 2/1.

Julekalender 24.desember

Så var endelig dagen kommet! I kalenderens siste luke finner vi selvfølgelig Mr. Vigør. I dag er det hovedpremien som deles ut til en heldig vinner; varmepumpe fra Montasje og Varme AS til en verdi av 20.000,- God Jul alle sammen!

Julekalender 23.desember

God morgen? Vigør har fostret frem mange gode fotballspillere, men ingen bedre enn dagens profil; Borkis?? Den beste av de alle?? Dagens premie er også av det spesielle slaget, nemlig en varmtvannsbereder fra Rørlegger Paulsen til verdi kr 10.000,- Gratulerer!! Vi åpner luke 23:

Julekalender 22.desember

Både klubbhuset og Vigørhallen er fylt opp med pokaler. For 80 år siden holdt vi på å vinne den gjeveste av de alle. Vi åpner luke 22: #viævigør #styrkeogære

God Jul

Tusen takk til alle våre medlemmer, tillitsvalgte og frivillige for den jobben dere gjør for klubben vår. Administrasjonen tar nå juleferie og stenger klubbhuset i romjula. Vi gleder oss enormt til ny sesong i 2019. God jul og godt nyttår!

Besøk våre lagsider

Sosiale Media

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift