G13 ble kretsmestere!

Årets kretsmesterskap i "Guttter 13-klassen" skulle avgjøres over to finaler mellom vinnerne av de to avdelingene FK Vigør og Randesund. Oppgjørene ble akkurat så spennende som man kunne håpe på og når våre gutter til slutt stod igjen som vinnere ble det fest på Macron Arena!

Squash i Vigørhallen

Squash-sesongen er i gang for fullt og vi har ledig kapasitet i Vigørhallen. Dette er en fantastisk treningsform for en rimelig pris.

Påmelding til Vigørcup er åpen!

Endelig kan vi invitere til den tradisjonsrike Vigørcupen igjen. Turneringen vil arrangeres nesten hver helg gjennom vinteren.

Høstsalg i Macronstore på nett!

Macron klubbshop på nett er oppgradert og enda mer funksjonell og enklere å bruke. I den forbindelse kjører Macron minimum 40% rabatt på alle varer kjøpt på nett

Oppstart Barneidrett

Endelig kan vi starte opp med Barneidrett igjen!

Vi søker trenere til vår ungdomsavdeling.

Planleggingen for neste sesong er i gang for fullt! Våre jenter og gutter fortjener det beste og vi søker etter motiverte og engasjerte trenere som kan komplementere de dyktige trenerne vi allerede har i klubben. Hvis dette virker interessant så ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende prat; Sportssjef Fredrik Sørensen - mob: 485 09 060 - fredrik.sorensen@fkvigor.no

Uavgjort mot Giv Akt/MK 2

Simen Schille Olsen (17) scoret sitt fjerde mål for sesongen, men det holdt kun til uavgjort mot tabelljumboen fra Lindesnes. Søgne slo Lyngdal 1-0 borte og sikret seg dermed 1.plassen i avdelingen og kvalik mot RIL.

Vi søker trenere til G19-1 for 2022

Femte seier på rad!

Kjetil reiste til Kvinesdal med en redusert seniortropp på lørdag, men guttene klarte likevel å sikre seg sin femte seier på rad. Det endte til slutt 3-2 etter at Bønch satte inn seiersmålet på overtid.

Fjerde strake for seniorlaget!

Seniorlaget leverte nok en gang en målfest på Macron Arena da Lyngdal ble slått 4-2 på lørdag. To nye mål fra Andreas Sløgedal og Simen Schille Olsens første på seniornivå var noe av beholdningen for de fremmøtte i solskinnet på Hellemyr.

Dato Hjemmelag Bortelag Res
24.08 Søgne FK - Fotball JR 1 Vigør JR 1 0-3
22.06 Søgne FK - Fotball SG13 2008 Vigør SG13 2
22.06 Søgne FK - Fotball SG13 2008 Vigør SG13 1

Sosiale Media

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift