Den nye drakta er klar!

Den nye drakten har ankommet klubbhuset og vi kan presentere den for våre medlemmer. I fjor høst ble vi invitert ned til Macrons fabrikk i Bologna for å designe den nye drakten sammen med Macrons dyktige designere. Takk til våre venner i Macron.

Takk Bjarne Wasland

Det er trist å måtte meddele fotballfamilien om at Mr Vigør gikk bort 29.januar, 82 år gammel. Etter Bjarnes eget ønske har begravelsen funnet sted i stillhet. Våre tanker og kondolanser går til familien.

Revidert Sportsplan

Gjennom hele 2018 har klubbens sportslige ledelse jobbet med en revidering av sportsplanen. Den nye versjonen er nå tilgjengelig på hjemmesiden vår.

Det ble en 4.plass i regionsmesterskapet i volleyball

Denne helga var Vigør J15 i Mandal for å spille i regionsmesterskapet i volleyball. Denne turneringen fungerer som en kvalik til NM.

Agdermesterskapet G16 og G14

Denne helga var vi nok en gang med på Agdermesterskapet i 5´er fotball og denne gangen var det G16 og G14 sin tur.

ÅRSMØTE 13.mars 2019

Det blir årsmøte klokken 18.00 - 19.30 i klubbhuset. Frist for å sende inn saker er 15.februar. Har du spørsmål eller saker, send dette til styret@fkvigor.no eller kontakt styreleder. Innkallelse med nødvendig dokumenter kan hentes i klubbhuset fra 27.februar. Hold av datoen. Sportslig hilsen Styret FK Vigør

Jesper vender hjem

Etter en strålende sesong som kaptein på Stabæk 2 har Jesper signert en 3-års kontrakt for Start. Han gjenforenes dermed med kompisen Tobias Christensen og vi gleder oss enormt til å se radarparet fra Vigør på samme lag igjen.

Vigør volleyball til regionsmesterskapet!

Det gror godt i Vigør volleyball og førstkommende lørdag stiller vi for første gang i nyere tid med lag i regionsmesterskapet (NM-kvalik). Vigør er påmeldt i klassen Jenter U15 og reiser til Mandal med 10 jenter under ledelse av vår volleyballguru Dag Uleberg. Vi heier på dere jenter!! #viævigør #styrkeogære

XR og Vigør spiller på lag!

Det er en stor glede å kunne presentere en ny samarbeidspartner; XR Visuell kommunikasjon skal de neste 4 årene spille på lag med Vigør og vi gleder oss enormt til å ta fatt på de mulighetene de dyktige folkene hos XR skaper for oss. Vi opplever kreativ leder Thomas Dennis og resten av teamet hos XR som kreative, fremoverlente og meget profesjonelle. Dette blir spennende!

Nye kretstropper for januar-april

Agder fotballkrets har tatt ut nye kretstropper fra G05, J05, G04, J04, G03 og J03 for januar-april 2019. Vigør er godt representert! Gratulerer til spillere, trenere og lagkamerater!

Besøk våre lagsider

Sosiale Media

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift