G15 med NM-sølv på Gjøvik

Det har denne helga vært sluttspill i Adidas Cup på Gjøvik og våre gutter på G15 tok seg til finalen!

G15 spiller sluttspill i Adidas Cup denne helga!

Denne helgen spilles sluttspillet i Adidas Cup, uoffisielt NM, på Gjøvik og vårt G15 lag har kvalifisert seg sammen med Viking, Fyllingsdalen og Odds Ballklubb.

Bli med på Vigør volleyball

Nå starter volleyballgjengen opp igjen med treninger i Hellemyrhallen. Tilbudet er for jenter og gutter født i 2003-2009.

Historisk triumf i Norway Cup

Årets G16 utgave skrev seg inn i klubbens historiebøker da de som første lag noensinne fra Vigør tok seg til finalen i Norway Cup. De nøyde seg ikke bare med det, men tok like godt med seg den store pokalen hjem til klubbhuset.

Den nye genseren fra Macron har kommet!

Endelig har den nye Vigørgenseren fra Macron ankommet klubbhuset og vil være for salg fra og med i dag (fredag). Prisen er kr 500,-.

Ny sportssjef er på plass!

Klubben har i en lengre periode jobbet med å få på plass en ny sportssjef etter at Ruben Kleiven byttet beite. Det har vært mange søkere til stillingen, og deriblant mange gode kandidater med variert bakgrunn med forankring både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Etter en prosess med intervjuer og samtaler er det en glede å endelig kunne presentere klubbens nye sportssjef; Fredrik Aimar Håbakk Sørensen.

Nørhalne Cup 2019

Årets høydepunkt for mange av våre medlemmer er den årlige turen over dammen til deilige Danmark. Denne gangen var det 340 representanter fra Vigør som fylte opp Superspeed. Det er ny rekord.

Borgertoget 17. mai

I 2018 var det enormt mange medlemmer som deltok i borgertoget, dette legges merke til denne dagen. Vi håper at mange stiller opp i borgertoget og viser byen hvilket lag som er best og flest.

Keeperskolen med en knallstart!

Erik Ruthford Pedersen har samlet 47 unge keepere til årets første samling i Vigørs keeperskole.

Loddsalget er i gang!

I disse dager kryr det av små og store loddselgere fra Vigør som selger lodd til inntekt for klubben. Disse inntektene går til barne- og ungdomsarbeidet i Vigør og er helt avgjørende for vår drift.

Dato Hjemmelag Bortelag Res
14.10 Lyngdal Vigør
21.10 Vigør Jerv 2
05.10 Vigør Søgne
28.09 Randesund Vigør
21.09 Vigør Farsund
14.09 Hisøy Vigør
09.09 Vigør Arendal 2
Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: