Vigør

Bli brevvenn her

Bli brevvenn her

I sommer offentligjorde Vigør sitt nye samarbeidsprosjekt med organisasjonen og fotballklubben Old Is Gold Slum Youth (OGSY). Visjonen er å strekke et samarbeid over mange mange år, som skal være fruktbart for begge klubber, der medlemmene skal være i sentrum.

Som et steg videre i samarbeidet oppretter vi nå brevvenner mellom klubbene. Vi ønsker at barn og unge i Vigør skal bli kjent med andre barn og unge i OGSY-prosjektet. Dette er toveiskommunikasjon hvor begge parter mottar brev fra hverandre. 

Det er ikke tvil om at dette er et unikt tilbud som gir barn og unge i Vigør mulighet til å skape relasjoner og få erfaringer med jevnaldrene på andre side av verden. Ikke bare er dette en fantastisk mulighet for barna til å få oppleve en annen kultur og «bygge broer». Dette er også noe vi mener vil skape et stort engasjement og mye glede. Relasjonene kan bli veldig spennende, og det er ikke utenkelig at kanskje barna kan treffes på Brun Arena om noen år? Eller kanskje som juniorspillere i Kenya? Hvem vet? 

For å registrere deg som brevvenn kan du fylle ut skjemaet nederst på siden!

Kontaktperson:
Bendik Skarpeid Egeland (tlf: 901 71 092)
E-post: ogsy@fkvigor.no


Praktisk informasjon:

  • Brevet skrives for hånd, legg gjerne ved en tegning, fotballkort, bilder etc.
  • Brevet kan skrives både på engelsk og norsk. Skrives brevet på norsk vil OGSY-ansvarlige i Vigør åpne brevet og oversette dette til engelsk. Oversettelsen og originalbrevet sendes selvsagt til din respektive brevvenn. 
  • For å unngå at det kun blir sendt et brev, så er regelen at man binder seg til en seks måneders periode, hvor det sendes minst tre brev. Etter de seks måneder må du selv ta kontakt på ogsy@fkvigor.no for å gi beskjed om at du ønsker å avslutte kommunikasjonen. Brevene leveres i egen boks i klubbhuset innen den 20. hver måned. Første frist er 20.desember. 
  • Ordningen er selvfølgelig kostnadsfri.
  • Vi setter en maksgrense på 100 brevvenner fra starten - men ser vi at dette er populært vil det selvfølgelig kunne ekspanderes.

   FK Vigør
  Postboks 7061 Vestheiene, 4674 Kristiansand (post)
  Hellemyrbakken 70, 4628 Kristiansand (kart)  (besøk)
  Tlf: 48 50 90 60   Epost: post@fkvigor.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift