Vigør - Express 1-1 (0-0)

Vigør spilte lørdag uavgjort 1-1 hjemme mot Express i sesongens siste hjemmekamp. Bruntrøyene burde tatt alle poengene, men bortelaget utliknet på overtid.

Ayouba

Torjus                                  Joakim                                 Jonas

Kamprapport:

Allerede etter to minutter fikk Express en stor mulighet da Vigør ikke fikk klarert ordentlig etter en dødball, men mål ble det ikke. Vigør hadde ballen veldig mye og det ble skapt en del fra begge kantene. Torjus driblet seg blant annet frem til noen store muligheter. Vanligvis scorer han på en av disse, men det ville seg ikke i den første omgangen. Høyresiden, med Chris og Jonas, fungerte bra med gode, samtidige bevegelser. Vigør hadde en del dødballer, så å si samtlige ble godt slått av Simon, men det stod 0-0 til pause.

Det andre omgangen ble nokså lik den første. Vigør hadde mye ball og spilte seg frem til en del sjanser. Etter en times tid fikk Vigør straffe da Joakim ble felt. Keeper gikk til riktig side, men skuddet til Ayouba snek seg under keeper og i mål. Express hadde også noen farligheter foran Nikola, men Vigør hadde nokså god kontroll på oppgjøret. Express kastet flere og flere folk fremover og da fikk Vigør noen vanvittige overgangsmuligheter. Tre ganger hadde tre Vigørere en halv bane mot kun to forsvarere. Ingen av disse var i nærheten av å bli utnyttet godt. To minutter på overtid hadde Vigør kontroll på ballen, men mistet den til Express, og plutselig stod det 1-1.

Som så mange ganger tidligere i år, burde vi definitivt fått med oss alle poengene. Dette var en kamp vi burde avgjort, slik at vi kunne unngått hektiske sluttminutter. Siste kamp i 2015 er borte mot Lyngdal til lørdag.