Paulsen og Thomassen hedres

Lørdag 17. oktober klokken 15.00 håper vi alle tar turen til Brun Arena for å hedre 2 personer for den innsats de har lagt ned rundt seniorlaget til FK Vigør.

Lørdag 17. oktober klokken 15.00 håper vi alle tar turen til Brun Arena for å hedre 2 personer for den innsats de har lagt ned rundt seniorlaget til FK Vigør. Før kampen mot Express vil klubben hedre Leif Otto Paulsen og Frode Thomassen for fantastisk innsats gjennom 6 sesonger. Den beste måten vi kan hedre de på, er at nettopp du legger turen innom og støtter seniorlaget i denne viktige kampen. Flaggene vil vaie, kiosken er åpen og det vises fotballkamper på storskjerm og tv apparater fra hele Europa fra klokken 13.30 og utover.

Frode Thomassen og Leif Otto Paulsen

Etter sommeren fikk styret i klubben beskjed om at dette ville bli siste sesongen, som trener. For FK Vigør har Leif Otto vært en fantastisk trener som har utført oppgavene med ett brunt hjerte. Leif Otto har vært like opptatt av resultater utenfor banen som på banen. Det er veldig mange, spesielt unge spillere som har hatt gleden av å kunne utvikle seg under hans ledelse. For å unngå hoppspråket med å hoppe etter Wirkola vil jeg si at ingen vil klare å sette ballen i stangen på samme måte som under den største folkefesten på Brun Arena i nyere tid ( 1. runde NM Vigør-Start 2013).

Jeg håper at mange møter opp i morgen for å si TAKK til Leif Otto og Frode !!!

Styret har støttet sportslig utvalg i arbeidet denne høsten med å finne ny hovedtrener for de kommende sesonger for vårt seniorlag. Vi er glade for å kunne informere om at vi forrige fredag inngikk avtale med Odd Arild Skonhoft.

Odd Arild Skonhoft

Odd Arild bor på Hellemyr og har siste 4 år vært hovedtrener for Søgne sitt seniorlag i 4. divisjon. I tillegg har han vært trener siste 8 år for 2001 og 2003 kullet i Vigør. Klubben vil komme tilbake med mere informasjon når trenerteamet er på plass.

Klubben er takknemlig for den jobben som er lagt ned siste 6 år og mener vi har kommet frem til en god arvtaker for kommende sesonger.

Husker ikke om jeg har nevnt det, men viktig at du stiller opp på Brun Arena i morgen klokken 15.00

 

Sportslig hilsen

Helge Konradsen

Sosiale Media

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift