Kamprapport Vigør - Jerv

Et mål etter 110 minutt ødela for cupbombe-drømmen til Vigør-spillerne. Men Vigørs trener hadde bare lovord om spillerne sine etter kampen:

- Det er vi som spiller Jerv dårlige. Vi lagde de to største sjansene i første omgang, og vi kjører de siste 10 minuttene av ordinær tid. Vi er faktisk veldig nære i å kunne slå et lag som holdt på å rykke opp til eliten i fjor, sier en litt skuffet trener.

- Kjempet hardt

Han peker mest på innsatsen de legger ned, og sier at kampplanen fungerte ypperlig.

- Vi løper vanvittig mange kilometer, og de kjemper veldig hardt. Det er synd vi ikke klarer å score, spesielt med tanke på at vi har en i tverliggeren, sier Skonhoft

For Vigør hadde den største sjansen i første omgang. Jerv var ikke på sitt beste, og når Vigør fikk en corner i det 38. minutt var de nære. Corneren ble slått ut i feltet, og etter klabb og babb fikk et Vigør-bein skutt ballen hardt i tverrliggeren. Jervs keeper sto bare og så på, så hadde den gått 10 cm lavere hadde det stått 1-0.

Jervs kaptein, Espen Knutsen, hadde mange lovord å si om Vigør, og mener ikke de tok for lett på dem.

- De spiller lavt, og da er det fryktelig vanskelig for oss å spille. De kjemper knallhardt, og jeg er sikker på de kommer til å gjøre det veldig bra i divisjonen deres om de fortsetter slik, sier Knutsen.

Sto som en vegg

Vigørs keeper, Nils Fredrik Udjus sto veldig bra i Vigør-målet. Han plukket ned utallige innlegg, og var en stor grunn til at Vigør holdt seg i kampen så lenge.

- Det var så mange femmetere at jeg var helt skjelven i beina. Jeg var borti det andre målet og den kunne like så godt gått over, så jeg er fornøyd med egen prestasjon i dag, og mener ikke jeg kunne gjort mye annerledes.

Vinnermålet gikk nemlig via hånden til Udjus, og rett under tverliggeren.

I andre omang hadde ikke Vigør like mye å stille opp med. Jerv fikk gjøre som de ville, og det ga uttelling etter 63 minutt. Da fikk Ogungbaro stå helt alene på en corner, og stanget inn ledelsen utagbart for Udjus.

Vigør-utligning

Så hevet Vigør seg kraftig. 10 minutter etter Jervs scoring fikk hjemmelaget straffe da et skudd gikk i en Jerv-arm.

Joakim Johansen satte derimot straffen midt på keeper, som etter litt klabb og babb etterpå fikk slått til corner.

Den corneren ble slått på bakre stolpe, der var Martin Høyland og headet den inn via Jervs keeper.

Resten av omgangen var relativt jevn, og det ble ekstraomganger.

- Vi var best de siste 10

Det skjedde lite i første ekstraomgang, men i den andre kom målet. Christoffer Myhre fikk ballen innenfor 16-meteren, og med åpen vei skjøt han, via amen til Udjus, Jerv i ledelsen.

- Det var en slitekamp, og heldigvis får vi den siste scoringen. Vi slurver mye, men det går fint så lenge vi vinner, sier matchvinner Myhre.

Vigør var frempå noen ganger mot slutten av kampen, og satte ballen i nettet ved en anledning. Det ble derimot avblåst korrekt, da Thore Ulstein dyttet en Jerv-spiller i ryggen for å komme alene med keeper.

- Spillerne er skuffet nå, men når de kommer hjem vil de forstå hva de har oppnådd, sa trener Skonhoft etter kampen.

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift