Gullguttene fra Vigør!

I forrige uke klarte Vigørs G16-lag å gjenskape prestasjonen fra 2019 da vi, for første gang i klubbens historie, vant en klasse i Norway Cup. G16 klassen var i år (som i 2019) den største klassen med 39 puljer og over 150 lag. Det er en vanvittig prestasjon som går inn i historiebøkene til FK Vigør.

Tine Fotballskole 2022

De tre siste dagene før skolestart arrangerer vi Tine Fotballskole på Hellemyr.

SOMMERFOTBALL 2022

Vi gjentar suksessen fra tidligere år og tilbyr økter gjennom sommeren med oppstart 4/7 for våre medlemmer i aldersgruppen 2013-2007.

Takk til EK-Elektro!

EK-Elektro sikret at gutter 14-2 fikk lagsgenser. Bedriften valgte å doble sponsorbidraget sitt og sammen med Asplan Viak sørget de for at laget fikk nok inntekter til å finansiere genser til alle spillerne. Dette er en fin måte å skape samhold i laget og se proffe ut når vi spiller kamper, uttaler trener John Henrik Glomså. Daglig leder Robert Bjørkelid i EK-elektro er også med på bildet.

Vi søker fotballansvarlig for jenter i Vigør

FK Vigør ønsker å satse ytterligere på fotball for jenter, og ønsker å ta ansvar rundt «jenteløftet» initiert av NFF og Agder fotballkrets.

Mathias (16) på nytt besøk hos Aab

I forrige uke var Mathias Lande på sitt andre treningsopphold i samarbeidsklubben vår Aalborg. 4 treninger med U17 har stått på programmet, og Mathias har fått en liten smakebit på nivået og miljøet i en dansk toppklubb.

Borgertoget 17.mai

Vi håper så mange som mulig av våre medlemmer kler seg i brunt og stiller opp bak fanen vår i borgertoget på 17.mai. Oppmøte kl 15:45 på Torvet.

Ny daglig leder i Vigør

Noen ord fra vår nye daglige leder.

Klubben omorganiserer

Morgan Karlsen er fra i dag ansatt som daglig leder i FK Vigør og tar over stafettpinnen fra Geir Torvund.

Årsmøtet gjennomført

Forrige onsdag ble årsmøtet gjennomført.

Sosiale Media

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift