J13 og J14 vant i Nørhalne

300 store og små fra Vigør kom i går hjem etter 4 innholdsrike dager på Nørhalne Cup. I solskinnet har vi opplevd sportslige oppturer og nedturer, stang inn og ut, latter og gråt. Akkurat slik det skal være på cup.

I år hadde vi 16 lag påmeldt til turneringen i alderen fra 11-16 år. Samholdet på turen har vært helt enestående og med hele klubben samlet på samme skole har vi knyttet nye bånd og skapt vennskap for livet. I tillegg til at alle lagene reiser ned med lagledere og voksne som følger laget til enhver tid så reiser klubben ned med 8 ledere som er til stede under hele oppholdet for å bidra til så trygge rammer som mulig.

Jentene gikk til topps

Vi hadde med oss to jentelag ned, J13 og J14 og begge lagene evnet å hente frem sitt aller beste når det gjaldt som mest. J13 møtte Ikast i finalen, et lag de hadde tapt hele 0-9 mot tidligere i turneringen. Det var med andre ord ikke tvil om hvor favorittstempelet lå. Jentene stormet ut av startblokkene og overrumplet de danske pigerne. En tidlig ledelse ble til 3-0 da jentene tok en velfortjent pause. I 2.omgang kjempet de som løver og dro i land en meget imponerende 4-1 seier. Målene ble scoret av Mitra Zaheen (3) og Eline Vigeland Andersen.

J13 med pokalen

J14 hadde et ganske likt utgangspunkt før finalen da et veldig sterkt Aab sto på motsatt banehalvdel. Første gang de møttes i gruppespillet vant Aab 2-1 og var det klart dominerende laget. Inspirert av bragden til J13 litt tidligere på dagen begynte også J14 å få troen på at dette kunne gå. Oppskriften var ganske så enkel; her må vi gi absolutt alt vi har hvis vi skal ha en mulighet. På samme måte som J13 stormet jentene i press og fikk en tidlig scoring av Natasa Odor. Resten av kampen kjempet og duellerte de i alle situasjoner og det eksploderte både på og utenfor banen da Stina Mageland Padøy kontret inn 2-0 målet i siste sekund.


J14 med pokalen

Minner for livet

Det var 14 andre Vigørlag i aksjon i turneringen og G12 Hellemyr tok seg helt til finalen hvor de måtte se seg slått av LKB Gistrup. På veien vant de to straffekonkurranser hvor keeper Leo Lysø reddet alle forsøkene i begge to!

G16 røk ut i semifinalen, men tok hjem bronsen da de vant mot FC Storebælt i bronsefinalen. For de ande lagene var det som alltid oppturer og nedturer på fotballbanen, men opplevelsene og minnene fra å reise på tur med sine lagvenninner og kamerater ble til en seier for alle sammen.


Eldar Krpo (G14)

Takk til Sør Sportsreiser for topp oppfølging og tilrettelegging.

Tusen takk til trenere, sjåfører og voksne som har bidratt til at barna og ungdommen har fått muligheten til å skape minner for livet. Flere netter på luftmadrass i klasserom og følge barna overalt. Gi ros, trøst og ha kontroll til enhver tid er krevende og slitsomt. Dere er de virkelige heltene.

Sosiale Media

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift