G15 spiller sluttspill i Adidas Cup denne helga!

Denne helgen spilles sluttspillet i Adidas Cup, uoffisielt NM, på Gjøvik og vårt G15 lag har kvalifisert seg sammen med Viking, Fyllingsdalen og Odds Ballklubb.

Det startet mot Donn

Det har vært ei lang reise fra gruppespillet startet i april og frem til lørdagens semifinale mot Viking. I gruppespillet ble det full pott mot Donn, RIL og Grane før guttene slo Skedsmp 8-1 i 1/16-dels finalen. Neste motstander før sommerferien var Ås IL Fotball og guttene viste styrke da de vant en thriller 5-4 på Pors Stadion i slutten av juni. Etter ferien var det kun Begby IL som stod i veien for ei eventuell helg på Gjøvik og nok en gang tok guttene turen til Porsgrunn og nok en gang leverte de så det holdt med en solid 6-2 seier.

G15 tok sølv i årets Nørhalne Cup

Blant landets 4 beste lag

I mai reiste laget til Nørhalne Cup i Danmark og gjorde sine saker meget bra, noe som til slutt endte med en flott 2.plass etter finaletap mot Ikast FC. En del av guttene fikk også med seg det fantastiske gullet i Norway Cup for G16. Det har med andre ord vært en begivenhetsrik sesong så langt.

Det er ikke småklubber vi måler krefter mot denne helga når det er Viking som venter i semifinalen og Fyllingsdalen spiller mot Odds Ballklubb i den andre kampen. Våre gutter skal spille semifinalen i Vardal idrettspark og kampen har avspark kl 15:00. 

Finalen spilles søndag kl 14:30 på Vind Idrettsplass, mens bronsefnalen spilles samtidig i Vardal. 

Det er en enorm prestasjon av guttene å kvalifisere seg til et sluttspill som betyr at de er blant landets 4 beste lag i sitt årskull. Vi følger spent med gjennom helga og oppdaterer fortløpende i alle våre kanaler på sosiale medier.

Lykke til alle sammen!

Sosiale Media

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift