Historisk triumf i Norway Cup

Årets G16 utgave skrev seg inn i klubbens historiebøker da de som første lag noensinne fra Vigør tok seg til finalen i Norway Cup. De nøyde seg ikke bare med det, men tok like godt med seg den store pokalen hjem til klubbhuset.

Historisk finale

Aldri tidligere har noe lag fra FK Vigør nådd finalen i Norway Cup. Noen semifinaler har det blitt som i 1989 med blant annet Roffe Sagen og Geir Torvund på laget og i 2013 med Jesper Daland og Tobias Christensen på laget. 

I 2019 skulle det altså endelig lykkes med vårt G16 under ledelse av Espen Nordahl og Tor Skeie som er inne i den tredje sesongen med disse guttene. Reisen til finale ble tøff og lang, men guttene presterte meget stabilt og solid hele veien.

Jevnspilt gruppespill

Årsklassen Gutter 16 var den med flest påmeldte lag i årets turnering med 29 puljer og 117 påmeldte lag. Vigør havnet i pulje med Os og Mosjøen fra Norge, samt Greengen FC fra Ghana.

Åpningskampen mot Mosjøen ble vunnet 2-1 på søndag formiddag før guttene avga sitt eneste poeng i hele turneringen mot Os dagen etter. Det betydde at kampen mot Greengen ville bli avgjørende for om det skulle bli gruppeseier eller ikke. Nå hadde guttene virkelig begynt å få sving på spillet sitt og vant komfortabel 5-2 mot de fysisk robuste guttene fra Ghana. Espen Nordahl 

 

Sosiale Media

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift