Keeperskolen med en knallstart!

Erik Ruthford Pedersen har samlet 47 unge keepere til årets første samling i Vigørs keeperskole.

 

Skreddersydde øvelser

Erik hadde med seg syv instruktører da den første av i alt syv samlinger frem mot sommeren ble avholdt på Macron Arena i helga. Etter fjorårets suksess har pågangen vært stor da påmeldingen ble lagt ut denne våren. 47 unge keepere fra hele Sørlandet får gleden av å jobbe med våre dyktige instruktører og de skreddersydde øvelsene som er utviklet for å fostre frem morgendagens målspillere. For det er enkelt å se at det er en tydlig profil på det som skal kjennetegne en keeper som er utviklet i Vigør. Det er målspillere og ikke bare "skuddstoppere" som er på feltet. Mange av øvelsene er utelukkende med ballen i beina for at spillerne skal utvikle teknikk og tilslag som kjennetegner en moderne keeper.

En sedvanlig engasjert Kenneth Evensen instruerer noen av de unge deltagerne på Keeperskolen.

 

Satsingen gir resultater

Etter at Erik kom inn i klubben med et overordnet ansvar for keeperne har fokuset og satsingen bidratt til at keeperne i klubben tatt store steg i riktig retning og vi ser allerede nå resultater i ungdomsavdelingen hvor det er mange svært ivrige gutter som viser fin utvikling. For tiden har vi fem keepere med på kretslagene fra G13-G15:

  • G2006: Niklas Eilertsen
  • G2005: Henrik Landelius og Marius Finsådal
  • G2004: Georg Esperaas Dirdal
  • G2003: Jasper Silva Torkildsen

I tillegg til disse har vi flere keepere som danner sterke team rundt lagene i ungdomsavdelingen.

 

Jasper (15) debuterte mellom stengene for seniorlaget

For to uker siden fikk Jasper Silva Torkildsen (15) sin debut på seniornivå da Vigør spilte mot Våg i 4.divisjon. Prestajonen var meget imponerende og Jasper har allerede spilt sin andre kamp på seniornivå. Forhåpentligvis vil vi se mange unge gutter og jenter som tar opp hanskene og satser på å bli målspillere i fremtiden.

Jasper Silva Torkildsen mellom stengene for seniorlaget i årets 4.divisjon.

 

Sosiale Media

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift