Agdermesterskapet G16 og G14

Denne helga var vi nok en gang med på Agdermesterskapet i 5´er fotball og denne gangen var det G16 og G14 sin tur.

G16 til semifinale

På lørdag var det G16 under ledelse av Espen Nordahl og Tor Skeie som barket sammen mot noen av landsdelsens beste lag. Vi var påmeldt med 3 lag som alle leverte gode prestasjoner og kjempet om avansement. Med 2 av 3 lag videre til sluttspillet vitner det om god bredde i årets G16-tropp og når det i tillegg av et lag bestående av kun 2004-modeller som klarte å avansere lover det godt for fremtiden.

Vigør 3 (2004) møtte IK Start, med Erik Mykland på sidelinjen, i kvalifisering til kvartfinale. Det ble en meget spennende affære hvor Start til slutt vant 2-3, men ungguttene fra Vigør imponerte både Myggen og alle andre som fikk med seg kampen.

Vigør 1 tok seg helt til semifinalen hvor MK ventet som motstander. Det samme laget som hadde påført Vigør 1 sitt eneste tap i gruppespillet. Nok en gang ble MK for sterke og dermed endte turneringen for vår del med en semifinale.

G14 til åttendedelsfinale

I klassen for G14 var vi påmeldt med 2 lag under ledelse av Tomas Grønås og Ernst Austerheim. Vigør 2 røk dessverre ut i gruppespillet, mens Vigør 1 tok seg videre til åttendedelsfinale hvor Våg 2 ventet. Det var to lag som kjenner hverandre godt som møttes og det ble en svært dramatisk affære. Etter at guttene våre hadde levert et strålende comeback stod det 3-3 til full tid. Dermed ble det straffekonkurranse som Våg til slutt vant 3-4.

Agdermesterskapene i 5´er fotball er dermed over for i år og har gitt lagene våre en god gjennomføring på starten av året. Vigør sitter tilbake med seier i G13 og mange gode prestasjoner fra G16 og G14. Vi gleder oss enormt til sesongen kommer i gang for fullt i april.

Sosiale Media

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift