G13 til topps i Agdermesterskapet!

Denne helgen var det våre G13 og G19 i aksjon i Agdermesterskapet i 5´er-fotball i Sørlandshallen. G13 vant hele turneringen og kunne løfte pokalen til slutt. G19 leverte også meget sterke prestasjoner som endte i kvartfinalen.

Vigør var påmeldt med to lag i klassen for G13 og tre lag for G19. På lørdagen var det de ynste som var i aksjon og begge lagene leverte gode kamper, men det var Vigør 1 som gikk videre til sluttspillet. I sluttspillet ble Lyngdal, RIL 2 og Jerv slått i tur og orden før RIL 1 ventet i finalen.

Selv om guttene i brunt hadde to kamper mer enn RIL i beina tok de initiativet umiddelbart og vant til slutt fullt fortjent 4-2. En strålende prestasjon av denne meget spennende 2006-årgangen til Vigør.

Dette var Erik André Høivaag Ingebrigtsens første kamper som trener for G13 og han kunne ikke fått en bedre start på sesongen. Sammen med Kenneth Evensen, Thomas Lande og Morgan Karlsen skal EA lede G13-1 i 2019 og vi gleder oss veldig til fortsettelsen.

Alle tre lagene fra G19 leverte sterke prestasjoner og vi fikk to lag videre til sluttpsillet. Der møtte våre lag hverandre i åttendedelsfinalen hvor Vigør 1 trakk det lengste strået og avanserte til kvartfinalen. Det ble en thriller som til slutt endte 2-3 til RIL. Likevel er det meget solid av guttene å være på høyde med de beste juniorene i Agder. G19 ledes i år av Bjørnar Naume og Andreas Thorsen Schoute og sistnevnte var godt fornøyd med turneringen;

En utrolig gøy opplevelse. Masse fin fotball fra spillerne, gode enkeltprestasjoner og bra lagspill. Noen nydelige mål og mange vakre redninger fra keeperne. Det er selvsagt kjipt å ikke kunne løfte bøtta til slutt, men vi tar med oss alt det positive vi fikk sett idag og gleder oss til å bygge videre på det, sa Andreas etter turneringen søndag ettermiddag.

Om to uker til er det G14 og G16 som skal måle krefter mot de beste lagene i Agder.

Sosiale Media

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift