Godt nytt år!

På årets siste dag vil vi benytte anledningen til å takke for året som har vært og se fremover mot det nye. I inngangen til 2019 vil vi løfte frem klubbens grunnverdier;

Samhold
I lagidrett er det enkelt å tro at samhold er en selvfølgelighet og ta det for gitt. Så enkelt er det ikke og mange havner utenfor. Derfor er det viktig at vi streber etter å få med alle - alltid.

Mangfold
Vigør skal være en klubb for alle, uavhengig av hudfarge, religion, seksuell legning eller samfunnslag. Enten du vil satse for å bli best eller er fornøyd med bare å være med. Hos oss er det plass til alle.

Glede
På en idrettsarena er det fort at ting blir veldig seriøst. Det kan være en bra ting, men vi må aldri glemme hvorfor vi driver med dette. Få frem smilet hos deg selv og de rundt deg. Da kommer resultatene også.

Utvikling
Det skal selvfølgelig også være rom for å fokusere på utvikling. Enten målet er å bli best eller litt bedre enn det du var i går. I Vigør skal vi legge til rette for best mulig utvikling.

Det er ikke alltid vi klarer å etterleve disse verdiene slik som vi ønsker, men det viktigste er at vi aldri stopper med å prøve. Sammen blir sterkere;

Vi æ Vigør, vi æ styrke og ære!

Godt nytt år!

Sosiale Media

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift