Heder og ære!

I forrige uke var det tid for å feire avslutningen på en lang sesong. Både onsdag og torsdag var det stinn brakke i klubbhuset med pizza, quiz og utdeling av heder og ære.

På onsdag var det noen av de yngre lagene som var samlet fra jenter 2010 og opp til gutter 2006. Her var det kjempestemning når Pizzabakeren Grim kom med 40 pizzaer før Kahoot fikk engasjementet til å nå nye høyder. Mot slutten ble det delt ut diplomer og innsatspokaler.

Torsdag kveld inntok lagene fra ungdomsavdelingen som inntok klubbhuset og vi gjentok suksessen med pizza og quiz før det også her var tid for heder og ære. En jury har satt sammen årets Vigørlag fra 13 år opp til senior samt at vi har kåret årets trener og spiller.

ÅRETS TRENER

Erik Ruthford Pedersen ble kåret til årets trener av juryen. Erik er en av Norges høyest utdannede trenere på sitt felt og benyttes av NFF som kursveileder på øverste nivå. Gjennom 2018 har han bidratt til å løfte kvaliteten på treningsfeltet for veldig mange lag og enkeltspillere i klubben. Kombinasjonen av sin faglige kompetanse og et beundringsverdig engasjement har gitt Vigør et uvurderlig løft.

ÅRETS SPILLER

Seniolagets keeper Bendik Skarpeid Egeland ble kåret til årets spiller for 2018. Bendik har gått gradene i klubben og i dag spiller på vårt høyeste nivå. Sportslig har han levert strålende prestasjoner gjennom hele året og vært en viktig brikke for vårt seniorlag. I tillegg til prestasjonene på banen er han en fantastisk ambassadør for klubben utenfor banen også.

ÅRETS LAG

Årets lag er tatt ut på bakgrunn av rapportene fra de respektive trenerteamene. Laget ble satt sammen i en 1-4-3-3 formasjon:

 

 

Sosiale Media

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift