Styret i FK Vigør ønsker alle en god sommer

Selv om sommeren kom tidlig i år er det først nå de fleste av oss har mulighet til å kunne ta noen velfortjente uker fri og lade batteriene før høsten plutselig er her. Da venter nye kjøreturer til bortekamper i Hægebostad og Flekkefjord uten å rekke middagsluren. Nye treninger kommer, vasking av fotballtøy og vaskemaskinen full av gummigranulat igjen.

FK Vigør feirer 100 år i 2018. Den 5. oktober blir det feiring for klubbens medlemmer på klubbhuset. En uke senere er det Gallafest på Caledonien for dem som er glad i Vigør, og har passert 21 år😊 Den første store markeringen av de første 100 år skjedde på 17.mai. Utrolig flott med så mange som møtte opp under fanen vår hvor teksten «HÅND I HÅND I VENNSKAPS ÅND» står skrevet. Samhold, mangfold, glede og utvikling er klubbens verdisett. 

Tusen takk så langt i 2018. Uten trenere, foreldrekontakter, frivillige, foreldre, dommere, ansatte, sponsorer og alle andre som heier på FK Vigør ville ikke så mange medlemmer hatt det tilbudet de har i dag. Så vil det alltid være forbedringspotensialer på flere områder, men ikke glem at i all hovedsak er FK Vigør med sine 1400 medlemmer en fantastisk klubb å vokse opp i som barn.

Styret har denne våren satt fokus på de kommende årene og ønsker å stake ut en kurs for hvor vi vil, og hva vi skal være. Videre jobber vi med hvordan vi skal organisere oss best mulig for å komme dit. Vi ønsker at alle som vil ha ett verv i klubben skal bli sett, hørt og bli satt pris på. Samtidig jobbes det utrolig bra i sponsorutvalget som har en stor jobb for å kunne nå sine målsetninger for 2019-2022 perioden. Vi tror veldig på årene som ligger foran oss.

Vi arbeider også med å få inn Vigørs nye sportslige leder. En målsetning om å kunne få dette på plass før sommeren klarte vi ikke. Dette er en utrolig viktig rolle for den sportslige utviklingen i klubben og styret vil fortsette denne jobben etter sommerferien. I første delen av juli vil Vigørs seniorlagstrener ha sommertreningstilbud for 14-16 års klassen. Fra skolestart starter vi opp ekstra treninger for 10 -12 års klassen, med noen av klubbens mange dyktige trenere.

Andre viktige oppgaver vi også jobber aktivt med er anlegg. Vi har en god dialog når det gjelder hovedbanen og utfordringene med utbedring. Vi håper nytt kunstgress kan være på plass i Vigørhallen før vintersesongen er i gang, og selv om det er 27 grader ute jobber vi med løsninger for å kunne få brøytet banene våre på vinteren.

Vi i styret er utrolig takknemlig for den innsatsen DU legger ned i klubben.

God sommer

Hilsen Styret

v/ Helge Konradsen

Styreleder

Sosiale Media

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift