Utstyrssending og Vigør Cup

Les og se bilder fra vår samarbeidsklubb i Kenya, OGSY.

Som ett resultat av OGSY-dagen, loddsalg på seniorkamper og draktsalg på klubbhuset, har det igjen vært mulig å sende ned utstyr til OGSY i Kenya. Det nye utstyret som ble levert var to draktsett fra Umbro, 50 kjegler, 20 baller, to ballnett, og 20 vester. I tillegg ble det på lageret i garderobene på Hellemyr funnet 170 ubrukte Tine fotballskole-drakter og 70 Tine-bagger som også ble med på lasset til Nairobi.

>> Se bilder fra blant annet OGSY Vigør Cup nederst i saken

I Kenya, på OGSY's anlegg arrangerte Vigør en liten Vigør Cup der omlag 60 unge OGSY-spillere deltok. Spillerne fikk også mat og drikke sponset av Vigør.

Mange vigørere er allerede engasjerte i prosjektet og målet for 2018 er at vi skal få med enda flere! Ved å kjøpe lodd på kampdag, kjøpe OGSY-drakter på klubbhuset eller støtte opp om brevvennordningen kan du bidra. Nå kan man også kjøpe Vigør OGSY-armbånd i klubbhuset.

Mini OGSY-dokumentar

Nå kan du se den første delen, av totalt tre, av mini-dokumentaren som Mathias Larsen Navjord laget når han besøkte OGSY like før jul. Dokumentaren ligger nederst i denne saken!
- Det er fantastisk å tenke på at vi som klubb er med på å hjelpe OGSY og gjøre forskjell for livet til mennesker i Mathare-slummen. Det at folk gir penger, står på stand, kjøper lodd og drakter i klubbhuset gir oss som klubb muligheten til å utrette noe betydningsfullt utenfor egne landegrenser. Fotball er et fantastisk virkemiddel, og igjennom dokumentarserien vi nå publiserer, vil kanskje folk få en enda bredere forståelse av den store betydningen ting som litt utstyr, et felles prosjekt, og en felles drøm har, sier Larsen Navjord til fkvigor.no. Larsen Navjord er, som kjent, også initiativtakeren til samarbeidet mellom klubbene.

Foto: Mathias Larsen Navjord

Sosiale Media

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift