Mestermøtet i Vigørhallen

Som en oppfølger til fjorårssuksessen gjennomførte Vigør G2008 forrige helg årets versjon av Vigørs Mestermøte. Det ble en knallsuksess fra ende til annen!

sendt inn av Morten Dokkedal

Turneringen baserer seg på 4 kamper og 4 øvelser som alle må gjennom, og det er høy aktivitet hele dagen for alle de 10 påmeldte lagene. Vigørhallen blir delt inn i soner, så foreldre, besteforeldre, søsken og andre lag får gode muligheter til å se hvordan de andre lagene gjør det i kamper og øvelser. Men det er også plass for de ungene og lagene som bare vil herje rundt når de ikke er i ilden selv.

>> Se video fra turneringen nederst i saken

Takket være foreldre og søsken som har bidratt på dugnaden med å bake bla kaker, pizzaboller og ei himmelsk gulasjgryte, med å stå i kiosk, med å være dommere, sekretariat, fotograf og generelt bare stilt med hjelpende hender, gikk dagen på skinner fra tidlig morgen til sen ettermiddag. Ungene har kost seg glugg. Vi har fått flust med positive tilbakemeldinger, og alle lagene som var med i fjor er også med i år. Alle spillerne fikk til slutt sin tid på podiet med pokal, diplom og velfortjente seiersbrøl. Dette er nok ikke den mest inntektsgivende måten å arrangere turnering på, ettersom det kun er 10 lag i aksjon gjennom 5,5 timer. Men våger å påstå at det ikke finnes noen turneringer som inneholder så mye som denne, og vi er stolte stolte av å ha gjennomført dagen til 20 i stil!

Bilder fra turneringen finner du ved å klikke her

Sosiale Media

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift