Innebandyen trenger deg!

Vigør ønsker å styrke innebandymiljøet kommende sesonger og ser etter flere frivillige.

Styret, klubben og ledere i Innebandy inviterte inn til åpent møte i klubbhuset onsdag 31.mai.

Møtet ble ledet av Tomas Grønås som gjennom 7 år har viet mye av sin kunnskap og tid for at våre medlemmer skal ha et godt innebandytilbud til klubbens medlemmer. Sammen med Tomas har det vært flere trenere som virkelig har stilt opp for spillere, og foreldre.

Tiden er nå kommet til at vi trenger flere voksne og ungdommer som vil bidra for kommende periode. Vi trenger ressurser som trenere, foreldrekontakt eller personer som kan sitte i ett utvalg. Vi tror det er viktig at det blir mange nok som melder seg slik at vi unngår at belastningen blir for stor, på noen få.

Styret og klubben står 100% bak ett felles ønske om å kunne gi medlemmene ett godt tilbud i innebandy. Det skal jobbes med å samkjøre idrettene og medlemmene skal kunne være med i flere idretter på ulike nivåer.

Styret og klubben er også like tydlige på at vi har frivillige som driver idretten, med FULL støtte fra klubben og Tomas som har størst innblikk i innebandymiljøet.

Vi håper 2017/2018 sesongen er starten på en ny vekstperiode frem mot 2020. Vi trenger å høre fra deg som kunne tenke å bidra. Ta kontakt med Tomas Grønås eller undertegnede for en uforpliktende samtale. Vi oppfordrer også ungdommen i klubben som kunne tenke seg å bidra og få mulighet til en trenerkarriere.

Igjen, takk for innsatsen som er lagt ned av dere som nå trer til side og dere som fortsatt er med i kommende sesonger

Ved interesse kontakt:

Tomas Grønås: 99712426
Helge Konradsen: 91578661
Geir Torvund: 48509060

Sosiale Media

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift