Vigør

Dette går støtten til

Dette går støtten til

Vigørs ulike måter å samle inn penger, går alle til samme sak. Vi ønsker å sponse OGSY i deres ønske om å starte deres egen liga for spillerne som er mellom 10-14 år. Vigør sammen med OGSY ønsker at alle deres medlemmene en gang i livet skal få kjenne på det som er det gøyeste som finns med fotballen, nemlig det å spille kamper.

Verdien av å starte en liten internliga mellom de ulike lagene i de ulike aldersklassene (10-14 år) kan ha en enorm effekt på livene til disse ungdommene. Fotballen tilbyr en virkelighetsflukt fra en ellers ekstremt utfordrende hverdag, og kamper er noe som alle kan se frem til.

Ligaene er ikke store, og de største ligaene har maks 6 lag. Den minste ligaen er U13 ligaen for jenter som bare er på 3 lag.  Til sammen er det snakk om totalt 28 lag på omkring 15 spillere som kan få oppleve å spille kamper i løpet av en måned, ved Vigørs hjelp.

Ligaene kan f.eks. ha en kamp i måneden, som alle går på samme dag på samme bane. Her kan de andre aldersklassene se på og heie, mens de ulike kampene spilles. I slummen holder mange sammen, og mange blir også interesserte om det spilles kamper. Det kan bli mange tilskuere på kampene og ønsket er at det etter kampene kan bli delt ut frukt og vann til de fremmøte medlemmene (hvem som helst i slummen kan bli medlem).

Etter kampen blir også budskapet om alle farer som er omkring i slummen nevnt. Korte tydelige beskjeder om farene ved HIV og Aids, det å havne i kriminalitetens kretser og viktigheten av å holde seg unna ulike stoffer. Men viktigst av alt er OGSYs største budskap: ”Det finnes et lys i enden av tunellen, det er en mulighet, det er en vei ut av slummen og en vei til et bedre liv. Vi er her for å hjelpe. Se hvordan OGSY vil hjelpe her.

Vigør mener dette er et bærekraftig og viktig prosjekt. Vi ønsker å realisere drømmer, men for å virkeliggjøre dem, så avhenger dette av lokal interesse og engasjement.

Kjøp OGSY drakt, kjøp lodd på kampdag, oppsøk oss på stand, bli brevvenn eller verv andre til å bli det. Ingenting er umulig. Alt som kreves er et engasjert Hellemyr, Tinnheia og Grim, så kan utrolige ting skje, både her og der!

Vigørdrakter ble sendt til OGSY høsten 2016.  

 

 

 

   FK Vigør
  Postboks 7061 Vestheiene, 4674 Kristiansand (post)
  Hellemyrbakken 70, 4628 Kristiansand (kart)  (besøk)
  Tlf: 48 50 90 60   Epost: post@fkvigor.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift