Lykke til Bernhard!

Bernhard Salvesen (17) skrev denne uka under for IK Start og slutter seg til G19-troppen, men har en klar ambisjon om å spille seg inn i A-stallen.



3. spiller som signerer for IK Start i 2021

Bernhard slår følge med Jasper Silva Torkildsen og Even Tjøm Flottorp som allerede er i gang for henholdsvis A-laget og G16 til Start. Fra før er også Lyder Daland og Marius Eikså en del av de gul-svarte på Lundsida, så Vigør er meget godt representert på Sparebanken Sør Arena.

Even Flottorp (15) og Jasper Silva Torkildsen (17) signerte for Start i forkant av 2021-sesongen. Foto: IK Start

- Spennende

Bernhard har allerede blitt intervjuet av Fædrelandsvennen og beskriver hvordan et tøft fjorår ser ut til å ende godt. Les mer om dette her:

Lillebror Salvesen blir Start-spiller: – Spennende


Tidenes mål i Norway Cup

G16 med Bernhard som kaptein hadde en eventyrlig sesong i 2019 der pokalskapet på klubbhuset ble fylt opp. Aller best huskes nok Bernhards fantastiske mål i Norway Cup-finalen som gikk sin seiersgang på TV2 den sommeren. Ekspertkommentator Ivar Hoff kalte det "tidenes mål i Norway Cup" i euforien som oppstod da ballen suste opp i krysset.

Se målet fra finalen her: Bernhard (16) med kremmerhus: – Norway Cups flotteste mål


Talentfabrikken leverer

Jasper er allerede med i A-stallen og det er gode muligheter for at vi kan få flere "Vigørere" med i årene som kommer. Samtidig som vi følger spent med på de 5 guttene som allerede er på plass, ser vi mange spennende gutter og jenter i Vigør som har potensiale til å slå følge om ikke så altfor lenge.

Foto: IK Start

Sosiale Media

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift