G14 på Macron Eliteturnering

Vigør G14-1 deltok i helgen på eliteturnering i Notodden.

Bilde hentet fra: http://www.notoddenfk.no/nyheter/klart-for-macron-...

Vigør G14-1 deltok i helgen på Macron Eliteturnering i Notodden. Laget spilte godt gjennom hele turneringen og røk ut i semifinalen for KFUM, som endte opp som vinnere av turneringen.

Resultater:

Puljespill: Holmen 1-1 Vigør
Puljespill: Vigør 4-2 Elverum
Puljespill: Åsgårdsstrand/Skoppum 0-2 Vigør
Kvartfinale: Vigør 2-1 Store Bergan
Semifinale: Vigør 1-3 KFUM

Trener for laget, Odd-Arild Skonhoft, oppsummerer helgen slik:

Ei hektisk helg er blitt kronet med 3. plass og en pokal med hjem. Og - best av de tre Kristiansandslagene som var med. Vi tar med oss det også.

Vi har fått brynt oss mot mange gode lag og vi viser at vi kan matche hvem som helst. Cupen har også vist at vi har en stor og god tropp. Alle har hatt solide bidrag både på og utenfor banen.

Vi vinner pulja i en elitecup, vi fikk revansj mot Store Bergan i kvarten som guttene tapte mot i finalen i LKB ifjor. Og vi følger et av Norges beste G14-lag, KFUM Oslo, helt til døra og viser at vi også kan fighte godt og forsvare oss godt! Vi la om formasjon for å stå bedre defensivt, noe guttene løste forbilledlig kun ved gjennomgang på taktikktavla!
Og vi følger dem helt til kreftene tok slutt etter at de utliknet til 1-1 kun 9 min før slutt. Da lå guttene strødd på banen. Tomme for krefter hos oss scoret de to til uten at det endrer på den sterke prestasjonen i helga. Helt vanvittig og langt over forventningene!

Sosiale Media

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift