FFO 2018/19 med oppstart 14.august

Selv om det fortsatt er full aktivitet på FFO frem til sommerferien begynner vi allerede å planlegge neste sesong med oppstart 14.august. Terje Nordahl gir seg etter denne sesongen og det blir Morgan A. Karlsen som tar over ansvaret fra og med august. Vi håper så mange som mulig har lyst til å bli med!

FK Vigør fortsetter med sin Fotballfritidsordning for 1.-4.klasse på Grim, Tinnheia og Hellemyr. Det er viktig at unge jenter og gutter er i daglig fysisk aktivitet og målsetningen for FFO er å gi barna et tilbud om varierte aktiviteter der fotball er i fokus. Det stilles ingen krav til barnets ferdigheter og opplegget vil tilrettelegges for den enkelte.

Nytt for sesongen er at vi vil benytte oss av en digital løsning som heter Vigilo. Her kan foreldre og foresatte laste ned en app hvor de holdes løpende orientert om det som skjer på FFO. Blant annet kan man få opp varsler om at barnet er ankommet og når det eventuelt sendes hjem slik at man hele tiden har kontroll. Foresatte kan enkelt melde inn fravær og vi kan dele ukesplaner med hvilke aktiviteter som er planlagt og veldig mye annen nyttig informasjon. Dette vil forhåpentligvis gjøre informasjonsflyten mellom klubben og foresatte enda bedre.

Hva får barna?

  • Alle som blir med på FFO får gratis treningstøy og bag.
  • I tillegg til den fysiske aktiviteten vil barna hver dag få et sunt måltid mat og frukt slik at de er godt rustet før aktivitetene setter i gang.
  • Fysiske aktiviteter/øvelser/lek med våre instruktører

Transport

For de barna som ikke går på Hellemyr skole vil vi organisere transport (taxi) fra skolen til klubbhuset mot et lite tillegg i pris.

Praktisk informasjon:

  • Sted: Vigørs klubbhus ved Hellemyr Kunstgress
  • Dager: Tirsdag, onsdag og torsdag.
  • Kjernetid er kl. 13.30 - 16.30 (alltid etter skoleslutt)
  • Barna går direkte fra skolen til FFO (taxi for de som ikke bor på Hellemyr)
  • Alle barna må hentes før kl. 16.30 i Klubbhuset
  • Pris: 1 dag kr 889,- 2 dager kr 1507,- 3 dager kr 2107,-(det vil gis søskenmoderasjon)

For mer informasjon eller påmelding ta kontakt:

Morgan A. Karlsen

Mobil: 970 47 913

E-post: morgan.karlsen@fkvigor.no

Sosiale Media

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift