Sen utligning sikret uavgjort for Vigør

Vigør møtte Mandalskameratene til treningskamp i Idrettsparken lørdag ettermiddag.

Gradestokken viste fire grader og været var grått da Vigør og Mandalskameratene møttes til treningskamp i Mandal lørdag ettermiddag.

Det ble en jevnspilt første omgang i Idrettsparken hvor det var MK som skulle få den første muligheten. En MK-spiller ble spilt gjennom alene med Vigør-keeper, Bendik Egeland, men 20-åringen viste seg fra sin beste side og reddet forsøket fra grønntrøyene. Like etter slo Vigør en corner i tverrliggeren, men ballen ville ikke inn. Midtveis i omgangen var igjen mandalittene farlig frempå, men en god Eric Stensøy i midtforsvaret til Vigør reddet ballen fra å gå i nettet bak keeper Egeland og ved pause var stillingen fortsatt 0-0.

MK best i gang - men Vigør utlignet

Begge lagene fortsatte å kjempe i andre omgang, og det var mandalittene som først skulle notere seg på måltavla. I første halvdel av omgangen fikk MK frispark i farlig posisjon, ca 22 meter fra Vigørs mål. Frisparket ble slått i stolpen, og en MK-spiller var først på returen og fikk pirket ballen inn i målet bak Egeland, og MK tok ledelsen 1-0.

Like før slutt slo Daniel Simonsen en fantastisk pasning i bakrom til Mustafa Omarkheil som etter noen frekke finter fikk av et skudd som ble blokkert av MK-forsvarerne, men det hjalp lite. For returen gikk til Vigørs Marcus Eggerdink som klinket ballen i mål bak en utspilt MK-keeper og fastsatte sluttresultatet til 1-1.

Jan Aage Nordbø

Benken: Marcus Eggerdink, Marcus Tannum, Ulrik Ferrer, Fitor Nika, Ferdaws Fazli

Bytter:

Pause: Ut: Tore Kannelønning, Jan Aage Nordbø, Joakim Johansen. Inn: Marcus Eggerdink, Marcus Tannum, Ulrik Ferrer

60 min: Ut: Lars Nordbø, Magnus Nesset. Inn: Fitor Nika, Ferdaws Fazli