Tiger Cup 2016

Tigers cup 2016 ble et sportslig og sosialt høydepunkt for oss i Vigør innebandy med glitrende spill, tilhørende resultater og mye gøy i god Vigør ånd!

G10 havnet i en tøff pulje med to NOR92 lag, Slevik og Tunet IBK, men vant til tross for dette samtlige fire kamper på lørdagen med en samlet målforskjell på 29–5 etter en fantastisk innsats og tilhørende spill. Spesielt gledelig var det at så godt som samtlige spillere kom på scoringslisten, til tross for at vi var en fin blanding av 2005, 2006 og 2007 modeller. Og det gjorde heller ingenting at andre lag og klubber etterpå kom bort og skrøt uhemmet av hvordan vi spilte innebandy og den innsatsen vi la ned.

I og med at G10 klassen ikke har sluttspill fikk vi dessverre aldri testet oss mot puljevinner Hakadalen i den andre puljen, men det får heller bli neste år.

G12 havnet i en meget tøff pulje med NOR92, Ull/Kisa og Tunet. De to sistnevnte lå på hhv. 3 og 4 plass i G12 serien i Akershus/Oslo regionen før Tigers cup startet, så vi visste at vi måtte prestere opp mot vårt ytterste. Det begynte veldig bra med seier 2-1 mot NOR92 og 3-1 mot Tunet etter meget solid spill og innsats – og flere stolpeskudd. I siste gruppekamp mot Ull/Kisa falt vi dessverre litt ned, spesielt etter at kapteinen vår måtte gå ut med en øyeskade, og tapte litt unødig 3-6 mot et meget godt Ull/Kisa lag. Men vi var uansett klare for kvartfinalen i sluttspillet som var det store målet!

Der fikk vi trukket Sveiva – lederne av G12 serien i Akershus/Oslo regionen, og det var en spent gjeng som gikk til verks. Men gutta tente på alle sylindre og vartet opp med et vanvittig tempo og innsats, og til pause hadde vi sjokkert både Sveiva og resten av publikummet og ledet fullt fortjent 2-1 etter glitrende innebandyspill. Dessverre holdt det ikke helt inn, marginene gikk i mot oss etter hvert som kreftene tok slutt, og vi endte med et knepent 2-4 tap som vel så godt kunne endt med seier og semifinalespill. Selv om det var en tydelig skuffet gjeng som gikk av banen var det gøy å kunne motta motstanderens og publikums applaus og hyllest etter en fantastisk kampen – Vigør hadde virkelig satt Agder regionen på innebandy kartet!

Mvh

Hans Kristian Odland

Sosiale Media

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift